Concept ontwikkeling by see You Grow

Concept ontwikkeling kinderzorgboerderij

Kinderzorgboerderij ‘Ons Buiten’ in Haaren is een nieuwe organisatie die zich inzet voor de sociale ontwikkeling voor kinderen met een achterstand. See You Grow helpt bij de conceptontwikkeling. Wij zijn onder andere betrokken bij het zoeken naar een passende bedrijfsnaam met een beschikbare url. Daarnaast werken wij aan het webdesign, het logo ontwerp, de bedrijfsfotografie en schrijven van een missie en visie.

Bekijk de website www.kinderzorgboerderij.nl

Het door ons ontworpen logo heeft een onbegrenste horizon in combinatie met een vrolijk kind dat die grenzen gaat verkennen. Daarnaast is de ‘zoeknaam’ naam ‘kinderzorgboerderij’ verwerkt in de naam en het logo.

Kinderzorgboerderij ONs Buiten Haaren - noord Brabant

SEO website optimalisatie

De website is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Daarna zijn er verschillende SEO trajecten doorlopen om de lokale vindbaarheid in Brabant te vergroten. En dan met name in de steden en dorpen rondom Haaren, zoals Den Bosch, Boxtel, Helvoirt, Oisterwijk, Esch en Vught.

See You Grow heeft bij het webdesign rekening gehouden met het groene en zorg karakter van het bedrijf. Ook met de fotografie voor de website wordt de sfeer op de zorgboerderij getoont. We hebben de mensen en kinderen van de kinderzorgboerderij vastgelegd. Uiteraard met het in acht nemen van de privacywetgeving.

Inzichtelijk

De website is door ons gekoppeld aan Google Analytics. Dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Want onze kennis is jouw kennis.

Wij denken mee

See You Grow denkt mee. Wij kijken vanuit een marketing oogpunt waar de kansen liggen en hoe jouw organisatie kan groeien. We creëren visuele content en onderzoeken op welke kanalen we dit weg kunnen zetten. Daarnaast zijn we proactief om de conversies voor jouw bedrijf te vergroten. See You Grow duidelijk, effectief en bijzonder creatief. Wij zijn er om jouw bedrijf te laten groeien. Flexibiliteit, meedenken en ook meegroeien zijn vereisten om jouw van dienst te kunnen zijn.

Goals stemmen we vooraf duidelijk af en we gaan samen het traject in om jouw bedrijf zichtbaarder te maken. Wij zijn ondernemend en zetten graag een extra stap als dat nodig is. Want jouw project is ook ons project.

Links Kinderzorgboerderij ‘Ons Buiten’

Recente berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *