Webdesign Zoete Lieve e Gerrit Boottochten Den Bosch

Webdesign Zoete Lieve Gerrit Den Bosch

Zoete Lieve Gerrit verzorgd boottochten in en rondom Den Bosch. Stap aan boord en vaar op een van de meest authentieke schepen van Brabant. Geniet van lekker, ambachtelijk bereid eten, tappas of een BBQ met een passend glas wijn of een koud biertje. 

Bekijk het webdesign van Zoete Lieve Gerrit Boottochten Den Bosch

Bij het ontwerpen van de website en nieuwe huisstijl, inclusief logo is rekening gehouden met de wens om een jongere doelgroep aan te spreken. Zoete Lieve Gerrit zet meer in op custom-made arrangementen voor groepen en werkt op de achtergrond samen met ons aan een traject om digitalisering in te zetten voor marketing en sales.

De website is geoptimaliseerd voor alle apparaten en er zijn verschillende SEO trajecten doorlopen om de lokale vindbaarheid in Brabant en met name in Den Bosch te vergroten.

Webdesign Den Bosch Zoete Lieve Gerrit Boottochten

See You Grow heeft bij het webdesign rekening gehouden met het ambachtelijke karakter van het bedrijf. De fotografie voor de website is fris en eigentijds zonder het authentieke karakter van het schip en de romantiek op het water te verliezen.

De website is door ons gekoppeld aan Google Analytics. Dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze kennis is jouw kennis.

See You Grow verzorgd webdesign in Den Bosch en omstreken. Wij creëren visuele content en kunnen dat koppelen aan online advertising om zo de conversies voor je bedrijf te vergroten. Wij zijn duidelijk, effectief en bijzonder creatief. SeeYouGrow is er om jouw bedrijf te laten groeien. Flexibiliteit, meedenken, meegroeien zijn vereisten om jouw van dienst te kunnen zijn.

Goals stemmen we vooraf duidelijk af, we gaan samen het traject in om jouw bedrijf zichtbaarder te maken. Wij zijn ondernemend en zetten graag een extra stap als dat nodig is. Want jouw project is ook ons project.

Handige links

Recente berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *